Splošni pogoji uporabe spletne strani #deliJezusa

Splošno

Nahajate se na spletnem mestu #deliJezusa (v nadaljevanju: spletno mesto), katerega namen je odgovoriti na klic k novi evangelizaciji na Slovenskem.

Z vstopom na spletno mesto uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašajo ter, da jih njihove določbe zavezujejo.

Zasebnost

Na spletnem mestu zbiramo podatke o uporabnikih (e-naslov), vendar le v primeru, da uporabnik sam želi posredovati svoje podatke, z namenom da prejema naša e-sporočila.

Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov, zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem, ali kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi..

Uporabnik z oddajo svojih podatkov dovoljuje, da ekipa #deliJezusa in zavod Pridi.com z namenom izvajanja neposrednega trženja vzpostavita, vzdržujeta in upravljata evidenco z osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje.

Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljavec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Obseg uporabe podatkov in pravice intelektualne lastnine

Vsa besedila in video prispevki so last avtorjev spletnega mesta. Slike so lahko last drugih avtorjev, ki so dovolili brezplačno uporabo na spletnih straneh.

Piškotki

Spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer ob prijavi, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Naše spletno mesto uporablja piškotke, zato, da lahko izključno za lastne potrebe, razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo na spletnem mestu.

V naših domenah so lahko tudi elementi, ki nastavljajo piškotke v imenu drugih podjetij, na primer gumb »Všeč mi je« družbe Facebook in gumb »Tweet« družbe Twitter.

Na spletnem mestu vključimo tudi video posnetke s strani YouTube. Kadar si na spletnem mestu ogledate določen video posnetek s spletnega mesta YouTube, ki je vdelan v vsebino, vam lahko YouTube nastavi piškotke.