Dragi prijatelj,

tudi ta teden smo zbrali vaše odzive na naš izziv, ki smo ga postavili ta teden in se je glasil: “Ozri se okrog sebe in poišči dobre stvari, ki se ti dogajajo. Odpri oči za ljudi, ki te osrečujejo, stvari, ki so ti podarjene in izkušnje, ki te delajo boljšega, ter dokaži, da je okoli nas veliko dobrega/lepega”.

Tule je samo nekaj odzivov, ki smo jih prejeli:

    1. Pozdravljeni, z vami bi rada delila svojo izkušnjo, kako HIIITRO se lahko povrne dobro delo. Včeraj sem povabila mamo na kosilo, da ne bo sama. Itak je prišla 15 min kasneje, potem bila še izredno razpoložena za klepet…. In že sem začela razmišljati… Ko bi kosili sami z otroki, bi bili 20 min gotovi in že bi lahko vse pripravila za jutri, tako pa mi bo zmanjkalo časa… In še preden sem postala popolnoma živčna, me je prešinila misel: za dobro delo si ni škoda vzeti časa!! In v naslednjem trenutku dojamem: itak imam jutri zjutraj avto na servisu in ne bi mogla dostaviti stvari; morala jih bom pojutrišnjem. In tako bo jutri čisto dovolj časa za dokončanje stvari. Ostala sem popolnoma mirna in se zahvalila Jezusu, da je VEDNO z mano :D Blagoslovljen advent vsem želim!
    1. V upanju in zaupanju sem vstala za molitev in poslanstvo današnjega dne kot žena, mati, učiteljica, kristjanka, Slovenka, za hojo z Jezusom in v sprejemanju svoje bolezni. Upam. Zaupam. Irma
  1. V komentarjih pod objavo izziva na naši spletni strani si lahko preberete osebne izkušnje naših sledilk, ki so opazile in tudi same izrazile dobro voljo in pomoč drugih v tem času, ko našo deželo pretresajo različne posledice vremenskih razmer: https://www.pridi.com/ona-si-upa-kaj-pa-ti/

Zelo smo veseli vsakršnih odzivov, odmevov na naše objave, zato te vabimo, da jih še naprej deliš z nami. Bodimo vsak dan bolj pozorni na dobre stvari in dejanja okoli nas, vtisnimo si jih v spomin. Naj nam bodo za zgled v našem vsakdanjem življenju, v vzpodbudo, ko nam bo hudo in bomo razočarani nad svetom, ter v opomin, da je v vsakem izmed nas nekaj lepega in božjega, če se le potrudimo to tudi videti. Odpri nam oči srca, Gospod!

Želimo ti doživet dan,
ekipa #deliJezusa