Še malo in akcija deljenja Jezusa se bo začela. Se že veselite? Mi se tudi. :) Ker pa vam želimo, da advent čim bolj polno doživite, bi vam radi predstavili še nekaj drugih spodbud za adventno poglobitev.

Prisluhni Besedi

Svetopisemska družba Slovenije je posnela celotno Novo zavezo v avdio obliki. Za advent so pripravili odlomke, ki nas bodo spodbudili, da povabimo Jezusa v srce in ga sprejmemo za svojega Odrešenika. Začnimo Mu verjeti in se Mu prepustimo. Lahko se prijavite na adventno akcijo Prisluhni Besedi, ki nas ob poslušanju Pavlovih pisem vodila do Jezusovega rojstva.

Zgodbe, ki jih je (mizar) Jožef pripovedoval svojemu sinu

Zavod iskreni.net pripravlja akcijo, v kateri lahko spremljamo avdio zgodbe, ki jih Jožef pripoveduje Jezusu. Primerne so predvsem za večerno družinsko zbiranje in molitev. Zgodbe je spisal in posnel dramski igralec Gregor Čušin.

Otroci za otroke

Misijonsko središče Slovenije je kot vsako leto pripravilo adventni koledar. Letos lahko spremljamo, kaj vse je doživel Jure Sešek, ko je na Madagaskarju spoznaval, kako je mogoče z dobroto služiti otrokom, mladim in odraslim v potrebah.

Magnificat: Adventni sopotnik

Pri Družini je izšla posebna, adventna izdaja knjižice Magnificat, ki prinaša adventne molitve in premišljevanja za pripravo na božič.

#JesusIS

Tiste, ki vam angleščina ne dela težav vabimo, da spremljate ameriško akcijo, ki bo vsak dal postregla z minutnim filmčkom, kjer bodo ljudje razmišljali o Jezusu: Redeemed Online.

Daily Advent Reflections

Tudi ameriški škof Robert Barron pripravlja adventno akcijo. Lahko se prijavite in vsak dan boste prejeli adventno razmišljanje izpod njegovega peresa.Želimo vam blagoslovljen adventni čas!
Ekipa #deliJezusa